Bisküvili Yaş Pasta


Çoook uzun bir aradan sonra merhaba sevgili dost ve izleyenlerim,
Tekrar dönebildiğim için çok mutluyum, sizlere ikinci üniversiteye kaydolduğumu ve ders çalıştığımı söylemiştim arkadaşlar. Haftasonu finallerim vardı ve hayırlısıyla geçtim İnşallah.
Şöyle bir oh çektim çünkü çok çalıştım elimden geldiğince ama malesef bazı şeylerden de fedakarlık etmek zorunda kalıyorsunuz bloğum gibi mesela.


Ama biliyormusunuz aslında çok doğru bir karar vermişim, biraz kendimi zorlamak iyi geldi, bir değişiklik oldu, tekrardan uğraşıp da bir şeyleri başarmak inanın çok iyi hissettiriyor, yenileniyorsunuz sanki, devam edebileceğim kadar gideceğim hayırlısıyla, Rabbim izin verirse.
Sizlere yaptığım pastanın uzun uzadıya tarifini yazmayacağım arkadaşlar, gayet kolay, kek pişirmek yerine bisküvilerle yaptığım kremayı birleştirdim ve üzerini bir doğum günü pastası gibi süsledim.
Bir nevi sınavları atlatmamın kutlaması oldu belki de, güzel de oldu ama.
Hem de sizlere bir fikir versin istedim, şık görünümlü pastalar yapmak için pandispanya yapmak gerekmiyor, isterseniz kremasını da pişirmeden yapabilirsiniz, bu kadar kolay.
Şimdilik hoşçalaın arkadaşlar, Rabbim hepimize hiç boş durmayacağımız uğraşlar versin İnşallah, görüşmek üzere, sevgiyle kalın...



Yorumlar

  1. Sizinki kutlama pastası gibi olmuş. Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim çok naziksiniz sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Harika bir süsleme, bayıldım. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. aferin sanaaa öğrenciiiiii, pasta da her zamanki gibi harikaaaaa :) çok seveceğim bir pasta türü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol deepçiğim vallahi başarılı sayılırım nerdeyse ortalama yapıcam:)) Şimdi tatildeyim biraz dinleneyim de bloğuma bakayım sonra aynı çalışmalara devam İnşallah

      Sil
  5. Harika sunum.Süper olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder