BAZI GEZİ GÖRÜNTÜLERİM

Sizlere salata tarifimi verdiken sonra bir de kardeşim burdayken gittiğimiz günübirlik yerlerden birkaç kare sunmak istedim. Bodrum Fethiye'ye yakın olduğu için güübirlik gidip gebiliyorsunuz.
Zaten eşimin orada işi vardı. Hep birlikte günübirlik gitmeye karar verdik ve biraz gezip geceyarısı da döndük. Ayrıca fotoğrafların bir kısmı da Fethiyedeki yerlere ait. Buyrun paylaşalım:

Burası YAKAPARK arkadaşlar. Fehiye'nin en güzel mekanlarından biri.





Bol yeşillikler içinde, dağlardan akan gürül gürül sular eşliğinde köşklerin altında gözleme, alabalık keyfi yapıyorsunuz.




Buraya gelen tatilciler Yakaparkı ziyaret etmeden ayrılmasınlar diyorum. Görülen manzara karşısında hayran olmamak mümkün değil. Ayrıca belirteyim su o kadar soğuk ki içinde 15 dakika kalabilene bütün yemek ve içecekler bedava tabi durabilirseniz.


bazı yabancı turistler cesaret edebiliyor ama ben bir yemek için soğuktan felç olmayı göze alamam doğrusu :)




Burası da Aydın - Ortaklar çöp şişiyle meşhur. İzmir 'den Bodrum tarafına gelirken yol üstleri sayısız bu çöp şiş lokantalarıyla dolu. Ama harika arkadaşlar yemeye doyamıyorsunuz.


Sunum da harika gördüğünüz gibi...


Altında yanan ateşle saç tavasındaki şişler herdaim sıcak ve damak çatlatan cinsten...




Bodrum'un merkezinden bir görünüş. Şahsen ben Fethiye'yi hiç bir yere değişmem arkadaşlar. Çünkü Bodrum insanı yoruyor bence. O şehir içindeki yoğun trafik, kalabalık ve sıcak hava insanı çıldırtıyor. Yani hiç bana göre değil.


İnsanlar ne diye bu kadar reklamını yapıp yere göğe sığdıramıyorlar onu da anlamış değilim ama neyse tercih meselesi tabi. Bana huzur, sakinlik, stressiz bir yaşam lazım, Fethiye bunun için ideal bence.



Bodrum Kalesine plajdan bir bakış...





Bu da Bodrum Kalesinin önü akşam saat yedide kapanıyormuş giremedik.





























Yorumlar

  1. çok süper görüntüler, dinlenmişsinizdir. :)

    YanıtlaSil
  2. Fethiye konusunda çok haklısınız.Harika bir yer:)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel resimler.çok beğendim canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Fethiye'yi ben de daha çok seviyorum,çok huzurlu ve eğlenceli,bırak Bodrum kadar ünlü olmasın,o zaman eski tadı kamaz,sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Salatan nefis görünüyor,ellerine sağlık canım.Fethiyeyiden manzaralar süper,görmüş kadar oldum inşallah görmek de nasip olur birgün.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Canım yaz geldi çoğumuz evde olmadığımızdan görüşemiyoruz. Doğru dürüst tariflerimizi de paylaşamıyoruz. Zaten havalar o kadar sıcak ki insanın mutfağa giresi bile olmuyor. Ama seni merak etmiyor değilim durumun nasıl gidiyor ne kadar kaldı. Arada haberdar edersen bir abla olarak beni sevindirirsin Özgen'cim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder