FETHİYE



Arkadaşlar merhaba,
Size bloğumda neler yapmak istediğimden biraz bahsetmek istiyorum.Ben 8 yıldır Fethiye'de yaşıyorum.Aslen Trakyalı'yım, eşimin işi nedeniyle buradayız ve hergün Allah'a bizi buraya düşürdüğü için şükrediyorum.Burası öyle güzel bir yer ki arkadaşlar,gerçekten görmenizi isterdim.
Belki içinizde gelip gören veya yaşayan da vardır onlar ne demek istediğimi gayet iyi anlamışlardır zaten.Burası havasıyla,suyuyla,doğasıyla adeta bir yalancı cennet.Burada aradığınız herşeyi birarada bulabilirsiniz; huzur,sessizlik, gece hayatı ,eşssiz doğa manzaraları,doğa sporları, köyleri,pazarları, insanları, herşey o kadar güzel ki kendine çekiyor.Yabancılar buranın kıymetini çok iyi biliyor ki bir gelen birdaha ayrılamıyor.
Ben kendimi burada yaşadığım için çok şanslı hissediyorum.Şu anda tüm Türkiye yağmur,çamurla uğraşırken,soğuk derken biz hala ılık bahar günlerini yaşıyoruz.Annemle telefonda görüşürken "biz ayrı dünyaların insanlarıyız"diye espri yapıyoruz birbirimize.
Yani arkadaşlar uzun lafın kısası ben sizlere yemeklerin dışında Fethiye'nin doğasını, gezip görülecek yerlerini,yöresel lezzetlerini,şehri elimden geldiğince anlatmak istiyorum.
Bunun yanında kendim Trakyalı olduğum için de oraya gidip geldiğimize ayrıca resimler çekip memleketimin güzelliklerini,lezzetlerini fotoğraflıyarak size göstermek istiyorum.
Neyse şimdilik hoşçakalın...Görüşmek üzere!


Yorumlar

  1. Fethiye çok güzel yer ama çook sıcak :))
    2 yıl önce Çalış da 6 gün tatil yapmıştık sabah erken saatlerde ve akşamları gezebildik ancak :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder